• darkblurbg

Voor onze particuliere basisschool Winford Breda, zijn wij per direct op zoek naar:

Docent Engels (4 uur per week)

Winford Breda is een particuliere kleinschalige basisschool in Breda in de wijk Boeimeer. De school is in 2017 opgericht en heeft inmiddels 25 leerlingen, verdeeld over 3 groepen. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor de leerlingen en onderwijs op maat. De school maakt onderdeel uit van Winford, een landelijke organisatie van in totaal 9 basisscholen en 8 voortgezet onderwijs scholen.

“The future of our world is in your classroom”, vandaar dat het vak Engels een structurele plaats heeft binnen ons onderwijs. We zijn, om dit goed aan te kunnen bieden, op zoek naar een docent Engels voor de basisschool, voor 4 uur per week.

 

Wie komt ons team versterken?

We zoeken een docent die zijn/ haar passie voor het vak over kan brengen op onze leerlingen. Uiteraard zijn de benodigde diploma’s een vereiste.

Salaris: marktconform

Werkdagen: maandagochtend of woensdagochtend en dinsdagmiddag. 

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv uiterlijk woensdag 9 oktober naar info@winfordbreda.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 076-2059066. De contactpersoon voor deze functie is Miriam Huijsmans, directeur basisschool Winford Breda.