Winford Breda Basisonderwijs

Winford Breda Basisonderwijs is in 2015 gestart in de Cimburgalaan. Tijdens deze eerste jaren is de school hard gegroeid, tot de 30 leerlingen die er op dit moment op zitten. Hiermee is direct de maximale capaciteit van deze school bereikt.

Winford Academy (incl. mbo)

Door leerlingen op individueel niveau te begeleidingen wordt hun talent optimaal ontwikkeld. Vanaf het schooljaar 2020-2021 worden twee mbo opleidingen aan het onderwijsaanbod van Winford Academy toegevoegd. De opleidingen zijn met name gericht op Ondernemen, Economie, Media Design en Sales.

Winford Academy bevindt zich op steenworp afstand van het station in Breda. De faciliteiten sluiten aan bij onze onderwijsvisie met aandacht voor de ontwikkeling van úw zoon of dochter.

Over Winford

Winford Breda maakt onderdeel uit van Winford. Winford is een organisatie met meerdere (voornamelijk voorgezet onderwijs) scholen in heel Nederland. Door in kleine klassen te werken krijgen kinderen een betere persoonlijke begeleiding die bij hun eigen capaciteiten past.

Voor meer informatie over Winford, kunt u terecht op de overkoepelende website van Winford.

Informatie Coronavirus

Bekijk welke maatregelingen Winford Breda treft om de leerlingen en leerkrachten zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen het Coronavirus

 

 

Veilig Thuis

In Nederland worden jaarlijks een miljoen mensen slachtoffer van huiselijk geweld. Mishandeling van kinderen komt per jaar meer dan 119.000 keer voor. Slachtoffers en plegers van geweld in afhankelijkheidsrelaties vragen zelden uit zichzelf hulp. Signalering van geweld door professionals is dus belangrijk om het geweld te stoppen en hulp te kunnen bieden.

Winford Breda Particulier Onderwijs werkt conform de meldcode van Veilig Thuis West-Brabant.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek

Veel informatie is op onze website te vinden, maar mogelijk dat u nog vragen heeft of liever persoonlijk contact wilt. Uiteraard is dat mogelijk op werkdagen na 15:00 uur. We kunnen dan de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie ook op onderstaande pagina's