Winford Breda Basisonderwijs

Winford Breda is in 2015 gestart met de basisschool in de Cimburgalaan. Tijdens deze eerste jaren is de school hard gegroeid, tot de 30 leerlingen die er op dit moment op zitten. Hiermee is direct de maximale capaciteit van deze school bereikt.

Winford Academy (incl. Mbo)

Door leerlingen op individueel niveau te begeleidingen wordt hun talent optimaal ontwikkeld. Vanaf het schooljaar 2020-2021 worden twee Mbo opleidingen aan het onderwijsaanbod van Winford Academy toegevoegd. De opleidingen zijn met name gericht op Ondernemen, Economie, Media Design en Sales.

Winford Academy bevindt zich op steenworp afstand van het station in Breda.  De faciliteiten sluiten aan bij onze onderwijsvisie met aandacht voor de ontwikkeling van úw zoon of dochter.

Over Winford

Winford Breda maakt onderdeel uit van Winford. Winford is een organisatie met meerdere (voornamelijk voorgezet onderwijs) scholen in heel Nederland. Door in kleine klassen te werken krijgen kinderen een betere persoonlijke begeleiding die bij hun eigen capaciteiten past.

Voor het volledige aanbod en meer informatie over Winford, verwijzen we u door naar de website van Winford.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek

Veel informatie is op onze website te vinden, maar mogelijk dat u nog vragen heeft of liever persoonlijk contact wilt. Uiteraard is dat mogelijk op werkdagen na 15:00 uur. We kunnen dan de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie ook op onderstaande pagina's